« Puntero laser 2000mW españa | トップページ | Laptop Accu Lenovo G70-70 Kopen Online »

2017年7月 6日 (木)

Accu voor Asus N55E Laptop

Afgezien van een groot aantal laptops en tablets heeft Asus ook van haar product line-up van Republiek van Gamers amped op Computex 2017 in Taipei. Het gaat hierbij om de "Werelds slankste gaming laptop met een Nvidia GeForce GTX 1080", de Accu Asus  a32-n55  en een nieuwe ROG Swift PG35VQ gaming monitor evenals. Bij de gebeurtenis Computex ROG, Asus onthulde ook een kleurrijke Strix Fusion headset en een gladde USB monitor noemde ZenScreen zo goed.

Beginnen met het grote nieuws, de Asus ROG Zephyrus is een laptop die gebouwd voor gamers en dunner dan alle ROG laptops gelanceerd voor. Het schept van high-end gaming hardware met ondersteuning voor Nvidia GeForce GTX 1080 graphics, zevende generatie Intel Core i7-7700HQ-processor, een optionele 120Hz wide-weergave, en het wordt geleverd met de nieuwste Update van Windows 10 makers. Tijdens intensieve gokkenzittingen beweert Asus dat de ROG Zephyrus onderhoudt de temperatuur met een nieuwe ' actieve aërodynamische ' luchtstroom systeemontwerp gepropt in een 16.9 - 17,9 mm chassis. ASUS beweert dat deze nieuwe flexibele systeem voor luchtstroom van de 20 procent meer dan tevoren zorgt. De laptop weegt slechts 2.2kgs, sport en van een RGB-toetsenbord ook.

De Accu Asus  n55 display is op 15,6-inch (1920 x 1080 pixels) en ondersteunt maximaal 24GB DDR4 RAM. De laptop biedt 256GB, 512GB en 1TB van M.2 PCIe NVMe SSD opslagopties. Havens zijn een Thunderbolt 3 Type-C, vier USB 3.1 Type-A, HDMI 2.0 (voor VR) en een 3,5 mm hoofdtelefoon-opening. Met betrekking tot het ontwerp van het toetsenbord, worden de knoppen verplaatst vooraan voor een beter beheer van de koeling en maken het gevoel meer als een desktop systeem. Het toetsenbord, heeft zoals vermeld, RGB bliksem, en functies anti-beeldschaduwen toetsen die maximaal 30 toetsen ondersteunen kunnen ingedrukt op hetzelfde moment.

ASUS heeft twee varianten van de ROG Zephyrus, echter het goed specificeert niet de verschillen in de twee, hoewel een variant wordt gespeculeerd om te downgraden de afbeeldingen naar een kaart van de GeForce GTX 1070. De ROG Zephyrus GX501VI variant wordt geprijst beginnend bij $2699 (ongeveer Rs. 174,200) en de variant van de ROG Zephyrus GX501VS wordt geprijst beginnend bij $2299 (ongeveer Rs. 148,400). Beide varianten zal beschikbaar zijn aan het einde van juni in de VS en Canada.

Bij de gebeurtenis ROG lanceerde Accu Asus  n55e  gaming monitor die een quantum dot 3440 x 1440 pixels LCD display met HDR ondersteuning heeft. De vernieuwingsfrequentie is gekoppeld aan een indrukwekkende 200Hz en het komt met G-sync ondersteuning. Er is geen woord over prijzen of beschikbaarheid. Naast lanceerde Asus ook de Strix Fusion headset met verlichting die kan worden geconfigureerd om in sync met uw collega-gamer knipperen. Naar verwachting zal het schip ergens in het derde kwartaal.

Tot slot is het ook gelanceerd voor een 15.6-duim 1080p USB monitor genaamd ZenScreen. Het komt met een pen om overeind de monitor, maar merken op dat de ZenScreen beschikt niet over een touchscreen display noch biedt het ondersteuning voor stylus. De ZenScreen wordt geprijst bij $249 (ongeveer Rs. 16.000), en het zal lanceren in Taiwan eerst met andere markten te volgen uiteindelijk.

Klanten zijn tevredener met Microsofts Surface tabletten dan ze met Apple's iPad en tabletten gebouwd door Samsung, LG, Amazon, Acer ,  Accu Asus n55s  zijn, zei een studie door US-based marketing informatie dienstverlener JD Power op vrijdag.

Volgens J.D. Power 2017 ons Tablet tevredenheid studie, Microsoft is de hoogste performer op drie gebieden: scala aan vooraf geladen toepassingen; Internet-connectiviteit; en beschikbaarheid van fabrikant-ondersteunde accessoires.

"De Microsoft Surface-platform heeft uitgebreid wat tabletten Accu Asus n55sl kunnen doen, en daarin de bar voor de tevredenheid van de klant," zei Jeff Conklin, Vice President, dienstensector, JD Power.

batterij voor Asus A32-N55

Kopenaccu : http://www.kopenaccu.com/

Bovendien heeft Microsoft de hoogste prestaties in drie kenmerken van de styling en ontwerp: grootte van tablet; kwaliteit van de materialen; en de aantrekkelijkheid van tablet ontwerp.

Klanten die de nieuwste technologie - vroege adopters willen - zijn het oppakken van Microsoft Surface tabletten in plaats van iPads.

De Amerikaanse studie voor de tevredenheid van de Tablet, nu in zijn zesde jaar, meet de tevredenheid van de klant met tabletten over vijf factoren (in volgorde van belangrijkheid): prestaties (28 procent); bedieningsgemak (22 procent); functies (22 procent); styling en ontwerp (17 procent); en kosten (11 procent).

De 2017-studie is gebaseerd op ervaringen geëvalueerd door 2,238 Tablet PC-eigenaren die hun huidige apparaat in van minder dan één jaar handen.

« Puntero laser 2000mW españa | トップページ | Laptop Accu Lenovo G70-70 Kopen Online »

グルメ・クッキング」カテゴリの記事

トラックバック


この記事へのトラックバック一覧です: Accu voor Asus N55E Laptop:

« Puntero laser 2000mW españa | トップページ | Laptop Accu Lenovo G70-70 Kopen Online »

無料ブログはココログ