« Accu voor Asus d552vb | トップページ | Accu voor HP Pavilion g4 »

2017年12月 5日 (火)

Accu Asus x32 2200mAh 14.8V

Onze lezer Simon had ongeveer twee weken tijd om te verdiepen in de Accu Asus u82u . Als de Slim Notebook hem kon overtuigen, u lezen in deze ervaring verslag.

Als een gelukkige winnaar van de ASUS VivoBook s15 ik zou graag geven u mijn indruk van de eerste twee weken duren. VivoBook s15 werd onderzocht meer in detail in diverse dagelijkse situaties. Zoals sommigen van u kunnen hebben gezien op de overdracht video op Asus, mijn oude laptop is zeer veel in de jaren. In mijn aanvraag voor de lezer, vergeleek ik de relatie tussen de gebruiker en de laptop met een huwelijk. En ik was rijp voor een nieuwe! Met de Accu Asus x32j  ik ben nog steeds in de vroege stadia van een dergelijk huwelijk-met vlinders in mijn maag.

Dus in de eerste plaats aan de uiterlijke verschijning: de notebook ziet er zeer hoge kwaliteit en edele door de behuizing van geborsteld aluminium. Grootte en vorm zijn juist voor mijn behoeften ook. Het zou een wedstrijd voor tondel. Ga dus verder met de eerste datum en maak kennis met de closer: op het geborstelde aluminium is het prettig dat men niet direct elke vingerafdruk ziet – in tegenstelling tot bijvoorbeeld de piano lak. Vooral als je werkt op een laptop, kan je vingers ook vies van de snack naast het werk. De Accu Asus u84  is goed in de hand en kan gemakkelijk worden gedragen in de gevouwen staat-het is verrassend licht voor zijn grootte. Alle aansluitingen zijn ook beschikbaar voor mijn behoeften. Als u een netwerkkabel nodig hebt, moet u een Ethernet-naar-USB-adapter krijgen. Ik heb geen gebruik maken van de WLAN, maar je weet nooit waar te gaan. Ik was verrast door de compactheid van de lader, die nu maakt het makkelijker om weg te bergen tijdens het reizen, maar nog steeds brengt de batterij weer op tournee. Als u aandacht besteden aan het gewicht bij het kopen van een laptop, moet u ook doen met de lader. En hier ASUS overtuigt als ik vind.

Zet op en start ongelooflijk snel, net aanmelden met de vingerafdruk vind ik super en het werkte ook in 100% van de gevallen. Dus een solide basis voor een relatie. Maar als een ervaren dater, ik weet dat er dingen zijn die soms niet direct opgevallen bij de eerste indrukken en kennissen, dan later in het dagelijks leven, maar kolossale zenuwen. Sinds de VivoBook mijn smaak van muziek of andere typische eigenaardigheden van woorden, het is waarschijnlijk alleen mijn kritiek. Serie in bed, op TV en kijk op de weg? Geen probleem. De Accu Asus u84s  is een goede reispartner, zowel op het vliegtuig als op de trein. Sommige mensen kunnen zeggen dat het misschien te groot om te werken aan de kleine tafels op de weg. Zeker een kwestie van smaak, die ik zou willen opgeven in het voordeel van een grote en scherpe display. Ik was in staat om goed te werken op de weg.

De levensduur van de batterij lijkt mij ook dicht bij de specs van Accu Asus x32 van 8 uur te komen. Als u bijvoorbeeld werkt op het zonnige balkon en het scherm wordt aangestoken tot 100% (dat werkt geweldig), de 8 uur zijn niet langer in het geheel. Helaas, bij het schrijven van teksten, het is mij overkomen heel vaak dat ik de aan/uit knop ingedrukt in plaats van de knop verwijderen, en dus de laptop overgebracht naar de slaapstand. Zeker een acclimatisatie ding, want tot nu toe al mijn laptops op de extreem-rechts-toets op het toetsenbord had alleen de Delete-toets en niet de aan/uit knop. Als de knop moest worden opgeheven in een andere vorm of anderszins, ik denk dat deze faux kan minder vaak gebeuren.

Ook de prachtige functie van de vingerafdrukscanner in plaats van de input van het wachtwoord ik zou niet alleen in de Accu Asus x32a Vensters login willen gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als hoofdwachtwoord in Firefox. Waarschijnlijk meer een software probleem en geen kritiek op de hardware. De hoop is dat deze praktische functie, vergelijkbaar met de mobiele telefoon, zal binnenkort over te dragen aan de toepassingen. Maar wat echt lijkt me positief is hoe vast te stellen dat is de VivoBook S15. Ik heb het niet lukt om het RAM-geheugen in mijn knieën, maakt niet uit hoeveel ik begonnen met extra werk te doen, Video's, beeldbewerkingen, kopiëren operaties, en downloads. Snel en rustig, het voert het werk betrouwbaar.

Accu voor Asus A32-k53

Als conclusie in deze korte dagelijkse test zou ik willen zeggen dat ik erg blij met de laptop en niet alleen dit schrijven, want ik was geselecteerd voor de lezer. Vergeleken met mijn oude laptop, werelden liggen tussen beide apparaten. Ik hoop dat de kwaliteit en de prestaties blijven, zoals in de afgelopen twee weken, om consequent hoog blijven. Ik denk dat ik veel plezier met de ASUS VivoBook s15 hebben en vond een nieuwe betrouwbare partner in het dagelijks leven voor de komende jaren.

http://potentelas.exblog.jp/26205892

http://potentelaser.myanmars-now.com/e4048.html

http://ulog.u.nosv.org/item/potentelasers/1512467364

« Accu voor Asus d552vb | トップページ | Accu voor HP Pavilion g4 »

ニュース」カテゴリの記事

トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/2244380/72380599

この記事へのトラックバック一覧です: Accu Asus x32 2200mAh 14.8V :

« Accu voor Asus d552vb | トップページ | Accu voor HP Pavilion g4 »

無料ブログはココログ